Col·lecció Envinats

És la primera col·lecció que va obrir Vibop Edicions a principis del 2018. Té la voluntat de vincular el món del vi amb les arts i la creació.

Títols publicats fins ara:
1. Josep Roca, a l’avantguarda del món del vi
Recull dues sessions de tast importants que aquest sommelier de referència mundial ha impartit en els darrers anys.

2. Les olors en la literatura, a cura de Vicenç Pagès Jordà
Selecció d’una trentena de fragments d’obres de la literatura universal que parlen de les olors i que l’antòleg fa dialogar.

3. Vins de memòria, diversos autors
Articles autobiogràfics on el vi hi juga un paper important amb: Imma Merino, Josep M. Espinàs, Vicenç Altaió, Perejaume, Jordi Cornudella, Joma, Roser Vernet, Rafael Vallbona, Jaume Almirall, Màrius Serra, Julià Guillamon, Pep Quintana, Albert Villaró, M. Torreiro.

4. Vins, vinets i vinasses, Enric Satué
El dissenyador gràfic aplega els treballs que al llarg de cinquanta anys de professió ha creat, que es vinculen amb el vi i els destil·lats.

5. A taula amb Eiximenis, Cristina Armengol
Amb el subtítol ‘Com beure i menjar a l’Edat Mitjana’, la plaquette ens mostra amb català actual què explica el gran Francesc Eixemenis a ‘Com usar bé de beure e menjar’.

6. Els raïms immortals, Narcís Comadira
El poeta i pintor aplega un seguit de textos propis, que d’una manera o altra parlen del vi: un assaig sobre un poema de Carner, unes proses nascudes d’un viatge a la Borgonya i el poema Tast.

La col·lecció Envinats edita quatre plaquettes l’any, dues a la primavera i dues a la tardor. Es poden adquirir per subscripció, per 45’60 € l’any (48 € menys el 5% de descompte) i enviament a casa. També es poden adquirir per 12 € cadascuna a les llibreries.

Subscriviu-vos a la col·lecció!